Ambiance Naaldwijk
 
  Persoonlijk Advies
Uw interieurplan
Productie op maat
Styling
Design voor living
Portfolio
Design for Business
Vacature
Contact
Adresgegevens
 
  Op basis van een uitgebreid gesprek over uw interieurwensen, krijgt u een persoonlijk advies plus een concept voor een nieuw interieur. Vervolgens maken we een interieurplan op maat. We tekenen de inrichting, brengen kleur aan in het plan, voegen stalen toe van de stoffen en materialen die we adviseren en we maken een budget voor het hele concept.

Een plan met dimensies
Het interieurplan is zeer uitgebreid en veel meer dan een platte tekening. Het laat zien hoe uw woning verandert in een sfeervolle woonomgeving waar u direct thuis zult raken. Het plan laat ook zien welke materialen we voorstellen, hoe de meubels komen te staan en hoe het interieur in uw woonruimte zal staan. Een plan met dimensies. Aan het interieurplan kunt u al voelen hoe de ambiance in huis zal zijn.

U ziet uw huis echt voor u!
Dat voelen kan ook letterlijk, want bij het plan voegen we stalen van de materialen die we voorstellen. Zo krijgt u een totaalbeeld van uw inrichting, de meubels, de stoffen en de accessoires. Goed om te weten: we werken graag met natuurlijke materialen. Uiteraard voegen we een kostenraming bij die gebaseerd is op het budget dat in het kennismakingsgesprek al aan de orde is gekomen.