Ambiance Naaldwijk
 
  Persoonlijk Advies
Uw interieurplan
Productie op maat
Styling
Design voor living
Portfolio
Design for Business
Vacature
Contact
Adresgegevens
 
  Uniek concept
Design for Living is een uniek concept op het gebied van woninginrichting. Vanaf het eerste idee tot en met het laatste detail verzorgen wij de complete inrichting van uw woning. Daarin staan wij naast onze klanten. We volgen bij dit concept een vaste route van advies, concept, interieurplan, productie en styling. We kunnen onze klanten in het allereerste stadium van hun plannen helpen met onze verbouwingsadviezen. Na het basisplan van de architect begint eigenlijk al het indelen en inrichten. Daar heeft u nog de tijd om iets te wijzigen, voor de definitieve bouwtekening getekend wordt. Kom daarom in een vroeg stadium naar ons toe, zodat we u vanaf het begin van uw woonwensen kunnen adviseren.

Eigen producten en materialen
We beschikken over een eigen meubelmakerij en verzorgen zelf de stoffering. We hebben duidelijk een eigen stijl, gebaseerd op jarenlange ervaring bij vele klanten. We werken graag met natuurlijke materialen. Met onze ervaring en creativiteit komen we samen met uw wensen en ideeŽn tot een totale inrichting van uw huis. Van vloer tot plafond, van kleur tot materialen: alles is op elkaar afgestemd. Dat schept de persoonlijke sfeer waarin u zich echt thuis zult voelen. We ontwerpen om in te leven.

Laat u verrassen!
Het inrichten van uw huis met Design for Living is een feest. Nieuwe kleuren, nieuwe meubels, nieuwe materialen toveren uw woonomgeving om in een sfeervol en heerlijk thuis. Van woonkamer tot badkamer, van keuken tot trappenhuis creŽren wij om te leven. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen!